MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Don-Bao mágneses akupunktúrás készülék

Termékkód:Q02

Ár:19125 Ft

Pontérték:75

A Don-Bao az ősi kínai tűszúrásos terápia és a legmodernebb elektroimpulzusos és mágnes terápia alapján lett kifejlesztve. A készülék az akupunktúrás pontokra irányuló elektromos impulzusok és koncentrált mágneses sugarak révén fejti ki a gyógyító hatását. A bőrön keresztül hat a biopontokra, szkenneli azokat, és meghatározott erősségű impulzus segítségével megtisztítja és aktiválja a Cin-Lo csatornákat. A betegség gócpontjában szabályozza az energia áramlását és megszünteti a szervezet elektromágneses mezőjének a kilengéseit. Ily módon fejti ki megelőző és gyógyító hatását.

A Don-Bao készülék egy nagyhatású egészségjavító és ‑megőrző készülék minden családnak, mert rendkívül egyszerű az alkalmazása, ugyanakkor hivatásos akupunktúrás orvosok is sikeresen használhatják tű helyett.

Alkalmazási különlegességek

Alkalmazási pontok

A javallott betegségek kezeléséhez a szükséges pontok fel vannak tüntetve a használati útmutatóban. Más betegségek kezeléséhez kérje ki a reflexológus tanácsát, vagy használja az akupunktúrás szakkönyvet

Alkalmazás módja

Az elektroimpulzust a bőrtől 2 mm-nyire kell alkalmazni. 5000-szer alkalmazható, utána nem működik, de a készülék még használható mágneses terápiára. Egy kezelés alatt egy pontra 1-2 impulzus alkalmazható
A készülék mágnesfeje puha fémből készült, ez biztosítja a mágneses nyaláb 5–10 cm-es hosszúságát. Ez a jellegzetes nagy energiájú mágneses nyaláb 10 éven keresztül változatlan marad. A végét belenyomjuk a kiválasztott pontba és 1–3 percig erősen masszírozzuk körkörös mozdulatokkal az óramutató járásával megegyező irányban. A mágnesfejet ütésektől és magas hőmérséklettől óvjuk, tartsuk távol mobiltelefonoktól és tv-készülékektől.

A jáde rátét

A dobozban jáde rátét található. A jáde az „örök kő”. Az acélnál is erősebb, nincs hatással rá az idő, mindig megőrzi a mintáját. Ősidők óta a jáde a legnépszerűbb kő Kínában, szentként tisztelik, és drága, mint az arany. Energetikailag a jáde a Janghoz tartozik, bár univerzálisnak tekintették. A zöld jáde életerőt és szerencsét hoz, szellemileg pedig nagyon sokat követel a gazdájától: szellemi hőstettekre inspirál, céltudatosságot és önfeláldozást követel. A jáde elsősorban a vesét gyógyítja, erősíti az izmokat, megtisztítja a vért, csillapítja az agyat, a férfiaknak szexuális erőt ad, a nőknek szépséget. Ha rendszeresen masszírozzuk az arcunkat jáde rátétekkel, kisimul a bőr, friss és egészséges kinézete lesz. A rátétnek köszönhetően a mágneses sugár szétoszlik, nem lesz olyan éles. Ezzel növekszik azon hatásterülete, ahol csak felületesen hat.

Részletes leírás: lásd a használati utasításban

 

Asztali nézet