MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Tiens készülékek

Gyümölcs- és zöldségtisztító
Tiens Gyümölcs- és zöldségtisztító berendezés: ózon segítségével eltávolítja a szennyeződéseket a gyümölcsökről és a zöldségekről.

Termékkód:D31

Fogyasztóöv
A fogyasztóöv egy megelőző készülék, amely mikrokomputer-vezérléses technológiával működik. Vibromasszázs, hőkezelés és mágneses hatás funkciókkal rendelkezik.

Termékkód:D07

Csi-gép
Amikor felrakjuk a lábunkat a Csi-gépre, és kellemesen ellazulunk ringatás közben, a gerincünk és az összes ízületünk tőlünk függetlenül teljes értékű fizikai terhelésben részesül, önállóan sportol. Eközben a szervezet megtelik oxigénnel, javul az ízületek mozgékonysága, rugalmasabbak lesznek az izmok, javul a vér és a nyirok keringése.

Termékkód:D03

Vérnyomás-szabályzó masszázskészülék
A készülék kettős szabályozó hatással rendelkezik: magas vérnyomásnál csökkenti, alacsony vérnyomásnál normalizálja azt. A bioáramok összevisszasága egyenes hatással van a vérnyomásra. Mihelyt a készülék kiegyenlítette a bioáramokat, a vérnyomás stabilizálódik, és a készülék befejezi működését, emiatt túl alacsonyra nem tudja lehúzni a vérnyomást.

Termékkód:D05

Don-Bao mágneses akupunktúrás készülék
A Don-Bao nagy hatású, a legújabb technológiák alapján fejlesztett elektromos akupunktúrás készülék, amely csökkenti a vérnyomást, csillapítja a gyulladást és a fájdalmat, tisztítja a Cin-Lo csatornákat és javítja a Csi-energia áramlását. A Don-Bao készülékkel hatékony és veszélytelen a kezelés, nincs fertőzési kockázata és nincsenek mellékhatásai.

Termékkód:Q02

Vérenergia-kiegyensúlyozó készülék
Ez a készülék a talpunk összes reflexzónáját használni tudja. Nagy frekvenciájú vibráción alapul, ami elősegíti a mai ember egészségének megőrzését. Erősíti a vérkeringést és a mikrocirkulációt, javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert.

Termékkód:D01

Masszírozó szőnyeg
Amikor rálépünk a Tiens masszázs-szőnyegre, naponta 10 percig járunk rajta, akkor a saját testsúlyunkat használjuk arra, hogy a reflektív zónákat masszírozza. Javítja a szervezet keringési funkcióit, a sejtek anyagcseréjét, a nyirokmirigyek kiválasztását, erősíti az immunrendszer védelmi funkcióját.

Termékkód:D09

Energia párna
A Tiens ergonomikus foton-energia párnája az alvást elősegítő termékek új nemzedékét képviseli, világszínvonalon. A japán JES Genetikai Mérnöki Munka Kutatóintézet és a Tianjin Tianshi Cég közös high-tech fejlesztése. A párna fő alkotóeleme egy folyadékkristály, egy makromolekuláris polimer anyag, amely nagyon jó egészségmegőrző hatással rendelkezik.

Termékkód:D11

Köpölyöző készlet
A 16 csészével végzett kezelés a csészékkel kifejtett szívóhatás elvén működik. Kényelmes a használata, nincs mellékhatása, ezért otthon is lehet alkalmazni. A csészék segítségével befolyásolható a hajszáleres vérkeringés, az anyagcsere energia-egyensúlya.

Termékkód:D83

Asztali nézet