MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Liang Jang szépségkapszula

Termékkód:A18

Ár:6885 Ft

Pontérték:27

Kiszerelés:60 kapszula / doboz

Fő összetevői

  1. E- és C-vitamin
  2. kínai buvákfű
  3. fehérvirágú őszibarack magja
  4. fehérvirágú pünkösdi rózsa gyökere
  5. sáfrányos szeklice
  6. kínai remmánia

Tulajdonságok

E- és C-vitamin

Ezeknek a vitaminoknak a hiánya felborítja a belső elválasztású mirigyek működését. Ennek az egyik tünete a májfolt. Ezek sima világosbarna, sárgásbarna, kávébarna foltok, amelyek szimmetrikusan helyezkednek el a homlokon, a szemek körül, az orr és a száj mellett, a kézen, a mellen és a háton. Főleg nőknél figyelhető meg a kialakulásuk, különösen terhesség és szoptatás alatt, változó korban, mert szoros kapcsolatban állnak a vér ösztrogénszintjével. Az E- és a C-vitamin részt vesz a melanin keletkezésében, és elősegíti a sötét pigment világossá alakítását, ezzel megvédi a bőr fehérségét és rugalmasságát. Ezenkívül serkenti a vér áramlását a bőrben, és megvédi azt a szabad gyökök káros hatásaitól.

Kínai buvákfű

Epehajtó hatású, serkenti a gyomornedvek kiválasztását és a hasnyálmirigy hormontermelését. Baktériumölő és gyulladásgátló hatást gyakorol a bőrre, különösen a gennyes és viszkető kiütések esetében.

Fehérvirágú őszibarack magja

Javítja a vérkeringést, serkenti a hemoglobin termelését, normalizálja a szívritmust, serkenti a gyomornedvek kiválasztását, javítja az emésztést és a vizeletképzést, fiatalítja a bőrt.

Fehérvirágú pünkösdi rózsa gyökere

Segíti a máj működését, a szervezet méregtelenítését, a fölösleges nyálka kiürítését és serkenti a belső elválasztású rendszert.

Sáfrányos szeklice

Inulint tartalmaz, ezzel szabályozza a vér glükózszintjét. Megelőzi az érelmeszesedést, epe- és vizelethajtó, enyhe hashajtó, szabályozza a pajzsmirigy működését, megszünteti az ópiummérgezés tüneteit.

Kínai remmánia

Szabályozza az epekiválasztást, oldja a bélrendszer görcseit; megszünteti a meteorizmus tüneteit; javítja a vénás vérkeringést és a vér mikrocirkulációját; gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású, különösen migrénnél, ízületi gyulladásnál, köszvénynél, isiásznál, tuberkulózisnál; elősegíti a hormonális egyensúly elérését emlőproblémáknál.

Alkalmazás

Ajánlatos 23-3 óra között bevenni, de lehet 21-23 óra között, a hármas melegítő időszakában is, vagy az érdekelt szerv legaktívabb óráiban.

Adagolás

  1. gyermekek 7 éves korig: ½ kapszula naponta 1-2-szer
  2. gyermekek 12 éves korig: 1 kapszula naponta
  3. gyermekek 14 éves korig és felnőttek: 2 kapszula naponta 1-2-szer

Felnőttek növelhetik az adagot 3-4 kapszuláig naponta, a probléma súlyosságától függően.

Kúra időtartama

1-3 hónap

 

Asztali nézet