MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Tiens Nemzetközi Marketing Terv

 

Jutalom utazás
Jutalom utazás

I. 10 PV – belépési díj, csak egyszer kell befizetni, örökös tagságot jelent

II. 100 PV – ha ekkor kezd dolgozni, 5 %-at kap a forgalom után

III. 300 PV – 20% jutalék, nem csak a munkatársak forgalma után, de a saját vásárlás után is.

Üzleti szint IV V VI VII VIII Jogdíj
Felgyülemlő forgalom 1500 PV 6000 PV 25000 PV 100000 PV 400000 PV 5% a világforgalom összes nyereségéből
Közvetlen jutalék 24% 28% 32% 37% 43%
Hálózati jutalék 4–19% 4–23% 4–27% 5–32% 6–38%
Munkatársak száma 4 16 64 256 1024

Kereseti lehetőség

Jutalom autó
Jutalom autó

Amint látjuk a marketing tervből, a Tiens céghez csak egyszer kell csatlakozni. A belépési díj 2350ft. Belépés után az új munkatárs elkezdheti a termékek próbálgatását, hogy legyen elképzelése, mivel is van dolga.

Ha a vásárlása eléri 100 PV értéket, már elkezdhet dolgozni, és minden csatlakozott ember vásárlása után kap 5% jutalékot. Ez jól hangzik, de ha figyelembe vesszük, hogy ha a saját vásárlás eléri 300 PV értéket, és akkor kezd dolgozni, a jutalék 20% lesz, ez még jobban hangzik. Ráadásul a saját vásárlása után is megkapja ezt a jutalékot. Ha egyszer az életben, mindegy, mennyi idő alatt, az új belépő eléri a 300 PV értékű saját vásárlást, lehetőségek széles tárháza nyílik előtte.

Amikor az új belépő elkezd dolgozni, ami az információ átadását jelenti, csatlakoznak hozzá ismerősei, barátai. Itt már a hálózatépítésről van szó. Itt beszélhetünk a hét kereseti lehetőségről:

 1. Az első lehetőség rögtön a belépés után kínálkozik, hiszen ekkor az új belépő megspórolja magának azt az árrést, amelyet egyébként a forgalmazó felszámít neki (25%)
 2. Közvetlen jutalék: erről már volt szó, 20 - 43% jutalék a forgalom után. Ha az illető már a 8. szinten van, és beléptet egy új munkatársat, ez a jutalék 43 %.
 3. Jutalom jacht
  Jutalom jacht
  Közvetett jutalék: minden lusta ember álma – ha megindult a hálózat fejlődése, már megjelenik az a jutalék, amiért már elvileg nem kell közvetlenül dolgozni, csak segíteni a már meglévő munkatársakat, ezt passzív jövedelemnek nevezzük. Ezen jutalék mértéke a forgalom 4 – 38 százaléka. Nagyon előnyös, hogy a Tiensnél göngyölített forgalomról van szó, vagyis az egyszer elért forgalom sosem fog lenullázódni a hó elejére, mindig csak hozzáadódik. A már elért szint megmarad akkor is, ha pillanatnyilag a munkatárs nem dolgozik. Ha újra belelendül a munkába, ott folytatja, ahol abbahagyta. Csak arra kell vigyáznia, hogy a munkatársai ne érjék utol a szintben, hiszen, ha nincs szint-különbség, a közvetett jutalék sincs.
 4. Vezetői jutalék: ha mégis utolért valamelyik munkatárs, mert elképesztő iramban dolgozik, vagyis önálló vezetője lett a saját hálózatának, akkor a cég honorálja ezt a teljesítményt azzal, hogy a sikeres munkatárs forgalmának 1%-át vezetői jutalékként juttatja. Ezt különösen fontos akkor, ha a munkatárs eléri a 8. szintet, és a továbblépéséhez 8.szintű munkatársakat kell „felnevelnie”.
 5. Ha a munkatárs eléri a 6. szintet, és vállalja a raktározás fáradalmait, a raktára forgalmából 3% jutalékot kap havonta.
 6. Jogdíj: ha a munkatárs eléri a 8. szintet és segít 2 munkatársának, két különböző vonalról elérni ugyanezt, akkor az oroszlán kategóriába lép át, ekkor lesz Bronz Oroszlán. Az oroszlánok pedig jogdíjra jogosultak. A jogdíj mértéke a Tiens cég nyereségességétől függ. Idővel több és több Oroszlán születik, de a cég nyeresége is egyre nő, a jogdíj átlagban kb. 2000 PV jövedelmet jelent.
 7. Jutalom ház
  Jutalom ház
  Ajándékok: az Oroszlánokat a cég ajándékokkal halmozza el. Ők már ingyenesen utazhatnak minden céges rendezvényre. Ha figyelembe vesszük, hogy a rendezvényeket csodálatos helyszíneken tartják, és rendkívül magas színvonalúak, ez igen becses ajándék. Az Ezüst Oroszlán egy luxusautót kap ajándékba, ez általában egy vadonatúj BMW. Az Arany Oroszlán ajándék házra számíthat. A hálózat dinamikus fejlődését a cég jachttal és repülővel honorálja. Ha a hálózatban 10 Arany Oroszlán van, a hálózatot létrehozó munkatárs Vezetőségi taggá válik és jogosult lesz a cég részvényeinek vásárlására.
Asztali nézet