MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Vérnyomás-szabályzó masszázskészülék

Termékkód:D05

Ár:32385 Ft

Pontérték:127

Ez a készülék a mikroelektronika, a modern biotudományok és az ősi kínai orvoslás ötvözésének ragyogó eredménye. Az alapja az energia áramlásának Cin-Lo-elmélete. 1997-ben a Kínai Fogyasztóvédelmi Alap ezt a készüléket kiváló minőségű termék címmel ajánlotta. Feltalálója, Gao Ca-Dung a készülékével számos műszaki kiállításon vett részt szerte a világon, és 8 aranyérmet gyűjtött össze. A készülék kiváló minősítést kapott a klinikai vizsgálatokon.

Tulajdonságok

A magas vérnyomás okai

A modern orvostudomány legújabb eredményei szerint a bioáram és a magas vérnyomás okai szorosan összefüggnek. A magas vérnyomás kezdeti stádiumában a sejtfal ionjainak anomáliás mozgása (vagyis patológiai potenciál) tapasztalható, ugyanakkor a véráramban sebességcsökkenést, a kis artériákban görcsöket, a vérerekben eltömődést és más jelenségeket lehet észrevenni, amik végső soron a vérnyomás emelkedéséhez vezetnek.

Működési elv

A készülékünk használatakor, miután érintkezik a testünkkel, áramkörével stimulálja a testünk belső áramkörét. Ezzel közvetlenül javítja az artéria sejtfalának potenciálját, megszünteti a kisartériák görcseit, növeli a vörös vérsejtek külső kölcsönös ellenállását. Ebből a vér mágnesességének és viszkozitásának csökkenése következik, ami csökkenti a vérerek eltömődését, és normálisra csökkenti a véredény falára lerakódott koleszterin mennyiségét is. Ennélfogva, ha lehetséges azonnali hatást elérni, akkor ugyanúgy lehetséges a tartós hatás elérése is.
A készülékünk lehetőséget ad arra, hogy gyorsan elérjük a kívánt hatást. A nagy titok a 21 terápiás fogban rejlik, amelyek 3 csoportban helyezkednek el. Amikor a terápiás fogak érintkeznek a testtel, akkor a testünk bioáramai összegyűlnek rajtuk, és bezárják a készülék áramkörét, amely megváltoztatja az energiájukat, és továbbadja, így a sejt sérült potenciálja megjavul, és a vérnyomás csökken (testünk rejtett tartalékainak stimulációja).

Hatások

A készülék kettős szabályozó hatással rendelkezik: magas vérnyomásnál csökkenti, alacsony vérnyomásnál normalizálja azt. A bioáramok összevisszasága egyenes hatással van a vérnyomásra. Mihelyt a készülék kiegyenlítette a bioáramokat, a vérnyomás stabilizálódik, és a készülék befejezi működését, emiatt túl alacsonyra nem tudja lehúzni a vérnyomást.

Másodlagos hatások

A készülék kifejezetten a vérnyomás szabályozásra készült, de tömeges használata során kiderült, hogy megszünteti a fejfájást, szédülést is; javítja az emlékezőképességet, serkenti az agy vérellátását, segíti a szív- és érbetegségek gyógyulását.
A készülék alkalmazása hosszú ideig ellenőrzés alatt tartja a seborrheát és a foltos kopaszodást. Fiatal és középkorú embereknél a készülék használata révén újra kinőhet a haj. Korán megőszülő embereknél a haj fokozatos sötétedése lesz tapasztalható. A készüléknek megelőző hatása is van a seborrhoea és hajhullás tüneteivel szemben, ugyanis serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák táplálását, jótékonyan hat a hajnövekedésre. A készülék hatását fokozhatjuk, ha a használata során több szezámmagot, diófélét és tengeri káposztát fogyasztunk.

Figyelem: azok a betegek, akiknél a hajhagymák elpusztultak, nem tudnak újból hajat növeszteni, és a hajhagymákat sem lehet helyreállítani.

Alkalmazási különlegességek

  • Bármikor és bárhol használható a készülék, nem szükséges áramforrás és külső segítség
  • Nincs szükség az akupunktúrás pontok keresésére, mert a testtel érintkezve a készülék közvetlenül aktiválja azokat
  • Magas vérnyomásban szenvedők naponta legalább 3–5 alkalommal 5 percig alkalmazzák a készüléket. Egyidejűleg lehetséges gyógyszerek és BAT-ok szedése
  • Seborrhoea és hajhullás esetén percenként 20-30 fésülő mozdulat szükséges. Férfiaknál gyorsabb és látványosabb az eredmény, mert rövidebb a hajuk, könnyebb fésülni
  • Fésülésnél ügyeljünk, hogy ne sértsük fel a fejbőrt, a készülék úgyis hatásos, ha csak gyengéden fésüljük a hajunkat
  • Használat idejére nyugalom szükséges
  • Ügyeljünk a kéz tisztaságára, ettől függ az impulzusok áteresztése
  • Minél magasabb a környező hőmérséklet, annál hatásosabb a készülék, mert tágabbak a vérerek

Részletesebben lásd a használati utasításban

A készülék súlya: 160 g
A készülék mérete: 9 cm átmérőjű

 

Asztali nézet