MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Cholican

Termékkód:A16

Ár:16065 Ft

Pontérték:63

Kiszerelés:60 kapszula / doboz

Fő összetevői

 1. reszveratrol

Egy kapszula 2,5 mg reszveratrolt tartalmaz.

Tulajdonságok

Biotechnológiai termék, kizárólagos gyártója a Tiens cég. A Cholican a vörös szőlő magjának és vesszőjének kivonatából készül.
Az egyik alapvető hatóanyaga a reszveratrol, amelyet a szőlőmag tartalmaz. Egy Cholican kapszulában több reszveratrol található, mint egy üveg minőségi vörösborban, ahol csak 2 mg van.
A reszveratrol a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 1. A legerősebb antioxidáns, 4-5-ször erősebb a béta-karotinnál, 50-szer erősebb az E-vitaminnál, 20-szor erősebb, mint a C-vitamin, az A-vitamin, a szelén és a cink.
  Megköti és eltávolítja a szervezetből a szabad gyököket. A szabad gyökök nagy aktivitású molekulák, amelyek folyamatosan képződnek a szervezetben. Keletkeznek még a dohányzás, mérgező anyagok belégzése, túlzott napozás és sportolás eredményeképpen. Sőt, normális anyagcsere, étel és a levegő is a szabad gyökök keletkezését okozza. A szabad gyökök pusztítják a sejtfalat, ezzel felborítják a sejt funkcióját, ami a pusztulásához vezet.
  Ennek több következménye van:
  1. felgyorsul az öregedés a folytonos sejtvesztés következtében
  2. sérül a DNS szerkezete (öröklődési információ hordozója), és az egészséges sejtek termelése zavart szenved, ami a daganatos folyamat kialakulásához vezethet
  3. a különböző szervek szöveteiben a molekulák összetapadnak (például, a bőr fehérjéi, ennek következtében a bőr rohamosan elveszíti a rugalmasságát, durva, petyhüdt és ráncos lesz)
  4. a sejtek elveszítik a szomszédos sejtek felismerésének képességét, ennek eredményeképpen ellenőrizetlen a növekedésük, rossz- és jóindulatú daganatok képződnek
  5. csökken a szervezet ellenálló képessége
 2. A reszveratrol normalizálja a vér lipidszintjét (pl. koleszterin). A koleszterin májban keletkezik, és étellel jut be a szervezetbe. Nem oldódik a vérsavóban vagy a vérplazmában, hanem külön hordozó, a lipoprotein (lipid + fehérje) segítségével kering a vérben. A lipoproteinnek több fajtája létezik:
  1. triglicerid (emulziós részecskékből és rendkívül kissűrűségű lipoproteinokból)
  2. kis sűrűségű lipoproteinek
  3. nagy sűrűségű lipoproteinek

  A koleszterin nagy része a kis sűrűségű lipoprotein segítségével kering a vérplazmában. Éppen ez a vegyület okozza az érelmeszesedést. Ez a koleszterin képes lerakódni az erek falaira, és infarktusokat, agyvérzéseket, emlékezőképesség rosszabbodását stb. okozhatja. A kis sűrűségű koleszterin magas koncentrációja maga után vonja a nagy sűrűségű koleszterin alacsony szintjét, amely éppen erős jótékony hatással van a szervezetre:

  1. a sejtmembrán szerkezeti eleme, részt vesz az idegsejtek és az agysejtek működésében
  2. szükséges a nemi hormonok és a mellékvese hormonjainak a termeléséhez
  3. szükséges az epesavak termeléséhez
  4. a reszveratrol jelentősen csökkenti kis sűrűségű koleszterinszintet a vérben, ezzel növeli a nagy sűrűségű koleszterin szintjét
 3. Fenntartja a trombociták normális működőképességét, elősegíti a vér viszkozitásának csökkenését, ezzel javul a vérkeringés, rugalmasak maradnak az erek
 4. Gyulladásgátló és baktériumellenes hatású
 5. Hatékony kozmetikai szer, fenntartja a bőr simaságát és rugalmasságát, akadályozza a korai öregedését, képes regenerálni a kollagénszálakat és serkenti a növekedésüket; helyreállítja a hervadt bőr fiatalságát
 6. Antiallergén hatású, semlegesíti a hisztamint
 7. Javítja az emlékezőképességet, növeli a szervezet állóképességét a stresszel szemben
 8. Csökkenti a vércukorszintjét, és nagyon hatásos retinasérülések, a cukorbetegség és magas vérnyomás kezelésében
 9. Javítja a látást
 10. Helyreállítja a sérült gének szerkezetét, ezzel akadályozza cukorbetegség és a magas vérnyomás öröklődését

Alkalmazása

Az érdekelt szerv meridiánjának maximális aktivitásakor. A második bevétel a hármas melegítő időszakában történhet 21-23 óra között. A kapszulát egy pohár tiszta langyos vízzel bevenni.

Adagolás

 1. gyermekek 14 éves korig: 1 kapszula naponta
 2. felnőttek:
  1. megelőzésképpen – 1 kapszula naponta
  2. kezelés céljából – 1.hét: 1 kapszula naponta
  3. 2.hét: 1 kapszula naponta 2-szer vagy, egyszerre 2 kapszula;
  4. 3.hét: 1 kapszula naponta 2-3-szor.

Rendhagyó esetekben vagy rákos betegség esetében az adag növelhető napi 15 kapszuláig.

Kúra időtartama

1-3 hónap

 

Asztali nézet