MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Dupla cellulóz

Termékkód:B04

Ár:5355 Ft

Pontérték:21

Kiszerelés:70 tabletta / doboz

Fő összetevői

 1. vízben oldhatatlan kukoricarost
 2. vízben oldható rost (poliglükóz)
 3. galagonya terméséből és leveléből készült por
 4. magnézium-sztearát
 5. szacharinol

Tulajdonságai

 1. Tökéletes tisztítószer: gyorsítja a széklet haladását a belekben, megelőzi a székletkövek kialakulását, növeli a széklet mennyiségét
 2. Jóllakottságérzetet kelt
 3. Gyengíti a rákkeltő és egyéb méreganyagok hatását, amelyek étellel jutottak be a szervezetbe, és gyorsítja a kiürítésüket
 4. Megtisztítja a vért a koleszterintől
 5. Segíti megőrizni az optimális vércukorszintet
 6. Elnyeli a negatív töltésű ionokat (pl. zsírokat)
 7. Antioxidáns hatású
 8. Megfelelő közeget biztosít a hasznos bélflóra szaporodásához
 9. Elnyeli és eltávolítja a szervezetből a radionukleidokat, nehézfémeket és más exo- és endotoxinokat
 10. Gátolja a rákos sejtek elterjedését (áttéteit)
 11. Részt vesz az ösztrogének (petefészek hormonjai) mennyiségi szabályozásában, ennek köszönhetően hasznos a tejmirigyrák, mióma és endometriózis megelőzésében és gyógyításában
 12. Gátolja a szklerózis, hipertónia, cukorbaj és allergia megjelenését és fejlődését
 13. Gátolja a rothadási és erjedési folyamatokat a belekben, megszünteti a diszbakteriózist (hasznos flóra hiánya a belekben)
 14. Elősegíti a mikroelemek felszívódását

Vízben oldhatatlan rost a következő élelmiszerekben található: búza- és kukoricakorpa, zeller, gyümölcsök és zöldségek héja. Megtisztítja a vékonybélbolyhok közét és a vastagbél redőit. Fellazítja a székletet, javítja a bélmozgást.
Vízben oldható rost a következő élelmiszerekben található: zabkorpa, árpa, lenmag, bab, sárgaborsó, sárgarépa, citrusok, alma, galagonya. Elősegíti a vércukorszint stabilizációját (lassul a felszívódása a belekből), és csökkenti a koleszterin és a triglicerid szintjét. Megtisztítja a sejtek közét, megszűri a nyirkot, szabályozza az izzadást.
galagonyapor serkenti a vérkeringést, könnyíti a székelést, megtisztítja a bélrendszert az ártalmas anyagoktól (lásd 3M fejezet).
magnézium a káliummal együtt az egyik alapvető sejten belüli makroelem. A krónikus stressz a hiányát idézi elő, ami felborítja a szénhidrát-zsír cserét, a fehérjecserét, a simaizmok feszülési képességét, a memóriát és a központi idegrendszer egyéb funkcióit. A magnézium elősegíti a mérgező fémek eltávolítását, mert ellentétes fémcsoportba tartozik; részt vesz a csontok képzésében és az ásványok anyagcseréjében; B6-vitaminnal együtt csökkenti a kalcium-foszfátból képződő vesekövek kockázatát; csökkenti a koleszterinémia kockázatát.
szacharinol a tablettáknak édeskés ízt kölcsönöz.

Alkalmazása

Akkor a legjobb a hatás, ha a vastagbél-meridián maximális aktivitásakor – reggel 5-7 óra között – veszünk be ½–1 tablettát. A tablettát összetörhetjük, egy pohár vízben elkeverhetjük, 5 perc múlva megisszuk. Napi 1 tablettával kell kezdeni, szükség szerint az adagot napi 3-4 tablettáig emelhetjük. A második alkalom a hármas melegítő maximális aktivitásakor lehet – este 21-23 óra között. Minden tablettát legalább ½–1 pohár vízzel kell lenyelni. Ha kevés vizet iszunk, fájdalmak léphetnek fel a belekben és székrekedés is előfordulhat. Egyidejűleg ne szedjük semmilyen más BAT-ot vagy orvosságot, mert akadályozza a felszívódásukat, legalább 2 órát várjunk a szedésével.
Optimális esetben a cellulózt fél órával a reggeli előtt kell bevenni. A súlycsökkentő programban 2 tabletta reggeli helyett, utána 1-1 tabletta 20 perccel az ebéd és a vacsora előtt.

Adagolás

1-4 tabletta naponta (szigorúan egyéni)

Kúra időtartama

1-3 hónap

Asztali nézet