MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Energia párna

Termékkód:D11

Ár:29325 Ft

Pontérték:115

A Tiens ergonomikus fotonenergia párna tudományos elve

A Tiens ergonomikus foton-energia párnája az alvást elősegítő termékek új nemzedékét képviseli, világszínvonalon. A japán JES Genetikai Mérnöki Munka Kutatóintézet és a Tianjin Tianshi Cég közös high-tech fejlesztése.

A párna fő alkotóeleme egy folyadékkristály, egy makromolekuláris polimer anyag, amely nagyon jó egészségmegőrző hatással rendelkezik.

Német és japán tudósok arra jöttek rá, hogy néhány növény, ásványi kristály és egyéb anyag képes 8-13 Hertzes energiát kisugározni, amely az agy alfa hullámhosszának felel meg. Rezonancia alapon ezek az agyat arra stimulálják, hogy minél hamarabb eljusson az alfa-hullám állapotba, és nyugodt, békés alvás alakulhasson ki.

Ami még fontosabb: a test természetes önjavító képessége javítható a tudományos alvás segítségével, így fejti ki a párna egészségmegőrző és betegség-megelőző tulajdonságát!

A fotonenergia egy olyan hullámfajta, amelynek a hullámhossza nagyon hasonlít ahhoz, amelyet az életenergia használ a szervezetünkben, amely megvédi a sejtjeinket, felerősíti a szervezet energiájának a képződését, javítja a sejtek gyógyulását, kiegyensúlyozza az agyi és az autonóm idegeket, fáradtság-megszüntető hatást gyakorol, nyugalmat és jó alvást biztosít.

Az infraenergia javítja a vérkeringést, ami növeli a fej és a nyak oxigén- és vérellátását.

A Tiens-párna negatív ionokat képes a fej körül előállítani, amelyek a légzőszerveken és a bőrön keresztül a vérbe kerülnek be. Javítja az agy és a szív vérellátását, megszünteti a fáradtságot, tisztítja a levegőt a test körül, és megelőzi néhány betegség előfordulását.

Helyes testtartás

A Tiens fotonenergia párna kialakítását embertani és ortopédiai szakemberek hagyták jóvá, a párna tudományos alapokon nyugszik és megfelel az egészséges fiziológiai testtartásnak. Amikor valaki hanyatt fekszik, a nyak magasabban van a fejnél. Amikor oldalt fekszik, akkor a fej magasabban van a vállnál, ez megóv a nyakcsigolya ferdüléstől, amely a rossz alvási testhelyzet miatt alakulna ki. A rugalmas csatornák a párnán lehetővé teszik, hogy kényelmesen, lazán érezhesse magát.

 

Speciális tömőanyag

A hagyományos kínai egészségmegőrző kultúra tanítása szerint, ha a fej és a láb meleget kap alvás alatt, az jótékony hatással van az alvás folyamatára. A hagyományos párnákat általában gyümölcsmagokkal, növényi levelekkel, tollakkal vagy gyapjúval/pamuttal tömik ki. Ezen anyagok többsége légmentes, fullasztó vagy forró.

A Tiens ergonomikus párnák tömőanyaga rugalmas csövecskékből áll, amelyek a fej és az arc körül friss levegőt és optimális hőmérsékletet biztosítanak, és kedvezően hatnak az egészségre.

Tisztítása

A hagyományos párnák tisztítása és szárítása nem könnyű, emiatt a baktériumok és az atkák könnyen táptalajt találhatnak rajtuk. A Tiens párna tömőanyagát belülről funkcionális bevonattal bevont műanyag csövecskék alkotják. Ennek bakteriosztatikus tisztasága 99,9%, ugyanakkor könnyű, kényelmes a tisztítása, mosható.

A rugalmas csövecskéket külön is moshatja, használhat hétköznapi mosószert is, de a cég speciális mosószere jobb ehhez

Felhasználási terület

  • Rossz egészségű embereknél: egészségre kedvező hatást fejt ki, beállítja, fejleszti, vagy helyreállítja a jó közérzetet olyan betegségek esetén, mint nyakcsigolya-ferdülés, álmatlanság, szédülés, fejfájás, agyi érelmeszesedés, magas vérnyomás, gutaütés, öregkori szellemi leépülés.
  • Egészséges embereknél: A Tiens foton-energia párna ergonomikus felépítése megelőzheti az olyan betegségek előfordulását, amelyek a helytelen alvási helyzetből adódnak. A párna segítségével önkéntelenül is helyes alvási testtartás alakul ki.

 

Asztali nézet