MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Fokhagymaolaj

Termékkód:S11

Ár:8415 Ft

Pontérték:33

Kiszerelés:60 kapszula / doboz

A fokhagymaolaj zselatin kapszulában olyan természetes alapú termék, amely kifejezett antibakteriális és szívvédő jelleggel bír.
Az emberek megelőzési céllal a fokhagymát ötezer éve alkalmazzák. Ennek a szernek a megbízhatósága és hatékonysága mindenki számára ismeretes, azonban íze és kellemetlen szaga miatt kevesen vannak, akik ételként fogyasztják. A jelenlegi kutatások szerint a fokhagyma gyógyhatása az olajtartalom 0,002%‑nyi részében összpontosul. A tudósok képesek a legmodernebb technológia segítségével kivonni a fokhagymából a fokhagymaolajat, ez már nem kellemetlen szagú, és mindenki számára nagyszerű, hatékony gyógyterméket jelent. (három kapszulányi fokhagymaolaj tíz fejnyi fokhagymának felel meg).

Tulajdonságok

  1. Antibakteriális és parazitaellenes hatással rendelkezik. A kutatások bebizonyították, hogy a fokhagymaolaj megsemmisíti a kórokozó bélflórát, a tbc, a kolera, a hastífusz kórokozóit, különböző élősködőket, valamint megelőző szerként szolgál a bélfertőzéses megbetegedések ellen, súlyos és krónikus hasmenés esetén
  2. Hatékony a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésekor. A fokhagymaolaj trombózisellenes hatással rendelkezik, hatékony a magas vérnyomás csökkentésében.
  3. Megakadályozza a rákos megbetegedések kifejlődését
  4. A szerves germánium sokkal több a fokhagymaolajban, mint más növényekben, úgyszintén gazdag szelénben és karotinban, amelyek fékezik a rákos sejtek növekedését és fejlődését.

Adagolás

2 kapszula naponta háromszor

 

Asztali nézet