MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Helyreállítás csoport

Ebbe a csoportba azok a táplálék-kiegészítők tartoznak, amelyek az emberi szervezet minden szervének és rendszerének önszabályozását és stabilitását hivatottak helyreállítani, tulajdonságaik szerint inkább a parafarmaceutív anyagok kategóriájába tartoznak, mert aktivizálják a szervezet tartalék erőit.
Vadhangyapor kapszula (Mai por)
A Vadhangyapor kapszula aminosavakat, enzimeket és mikroelemeket, nagyon sok cinket tartalmaz, harmonizálja az immunrendszert, csökkenti a vércukorszintet, javítja a látást. Olyan a hatása, mint a Cordycepsé és a cinké együtt.

Termékkód:W01

Ganoderma Lucidum
A ganoderma gomba (Ganoderma Lucidum) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. Rengeteg pozitív élettani hatása van, az egyik legjobb gyógynövénynek tartják. Japánban és Kínában több ezer éve használják, a hagyományos orvoslásban is alkalmazzák. Mindenekelőtt érdemes kiemelni az immunerősítő hatását, emellett hasznos a magas vérnyomás ellen, alkalmazzák vesegyulladás, asztma, gyomorbántalmak ellen is.

Termékkód:T21

Cholican
Reszveratrol alapú, amit a piros szőlő magjából nyernek. A legerősebb antioxidáns, fiatalít, normalizálja a koleszterincserét, helyreállítja a sérült génszerkezetet, fitoösztrogén.

Termékkód:A16

3M kapszula
A 3M galagonya alapú, normalizálja a koleszterincserét és a szívritmust, csökkenti a vérnyomást és érelmeszesedést.

Termékkód:A19

Liang Jang szépségkapszula
A Liang Jang szépségkapszula normalizálja az arc energetikáját, eltávolítja a barna májfoltokat, javítja a máj működését és vérkeringését, helyreállítja a májsejteket.

Termékkód:A18

Ligetszépe olaj
A Ligetszépe olaj valóságos csodaszer – különösen nőknek – az alak, a szellem, a szépség számára; sok gamma-linolén savat tartalmaz, javítja a hipofízis és a hipotalamusz működését.

Termékkód:S10

Propolisz
A Propolisz erős baktériumölő és gyulladásgátló készítmény, helyi gyógyító hatást gyakorol a felső légutak nyálkahártyájára, erősíti az immunrendszert és normalizálja a szervezet anyagcseréjét.

Termékkód:S03

Kang Li
A Kang Li egy fitoösztrogén, ennek köszönhetően hatékonyan eltünteti a változókor patológiai tüneteit, a csontritkulást, gátolja az emlőproblémák, mióma és rosszindulatú daganatok kialakulását és fejlődését, normalizálja a koleszterincserét.

Termékkód:S06

Fokhagymaolaj
A Fokhagyma olaj három kapszulája tíz fej fokhagyma erejét tartalmazza, gyulladásgátló, ér-, és béltisztító, szíverősítő, potencianövelő.

Termékkód:S11

Maca tabletta
A Macát a perui civilizációk már kétezer évvel ezelőtt is alkalmazták, főként királyi használatra, erős tonizáló és potencianövelő, erősíti a hipofízis és hipotalamusz működését.

Termékkód:S12

Sleeping tabletta
A Sleeping tabletta fiziológiailag normalizálja az alvást álmatlanság, idegi túlterhelés és idegi kimerültség esetén. Csökkenti a fejfájást, valamint a pszichikai zavarok néhány formáját, mint a depresszió, hisztéria, elősegíti a gyerekeknél a bepisilés megszüntetését.

Termékkód:S02

Cordyceps
Erős immunkorrektor, normalizálja a tüdő, a szív, a máj és a vese működését, gyulladásgátló és fiatalító szer, természetes antibiotikum

Termékkód:A08

Veican
Búzacsíraolaj alapú. Fiatalító hatású, normalizálja a nemi szervek , a központi idegrendszer és a máj működését.

Termékkód:A09

Ican
Erős antioxidáns és élénkítő hatású, erősíti az immunrendszert, normalizálja az anyagcserét, gátolja az érelmeszesedést, katalizálja a biokémiai folyamatokat. A béta-karotin és a kinosztemma nyerő párosa javítja a mikrocirkulációt. Óraváltás, napozás, szájszag, éjszakás műszak esetében hasznos.

Termékkód:A09

Asztali nézet