MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Kang Li

Termékkód:S06

Ár:8670 Ft

Pontérték:34

Kiszerelés:60 kapszula / doboz

Fő összetevői

 1. szója-izoflavon

Tulajdonságok

A „szou” kínai szó nagy babot jelent. A szója hazája Mandzsúria, Kína északkeleti részén található. A kínaiak már időszámításunk előtt számos gyógyszert találták fel e növény alapján. A szója a béke és jólét szimbóluma volt. Európába először a XVI. század végén jutott el. Szójában található izoflavonok számos hasznos hatással rendelkeznek:

 1. A szervezetben át tudnak alakulni fitoösztrogénné, ami nagyon fontos a nők egészsége szempontjából. A nők életében két kellemetlen szituáció lehet: amikor magas az ösztrogénszint, és amikor hirtelen csökken. Az első szituáció általában a középkorúaknál alakul ki, és növeli az emlők betegségeinek, a tejmirigyrák és a fibromióma kialakulásának kockázatát. Mivel a szója-izoflavon az ösztrogénhez hasonló molekuláris szerkezettel rendelkezik, így kapcsolódhat az ösztrogén receptoraihoz, aminek eredményeképpen intenzívebben kiürül a szervezetből, normalizálódik a petefészek termelése, így csökken a megbetegedés veszélye.
  A második helyzet 40 éves kor után alakul ki, amikor a petefészek tevékenysége lassul. Ez klimaxos tünetekhez, idegzavarokhoz, öregedéshez és csontritkuláshoz vezet. A szója‑izoflavon, mivel természetes alapú anyag, jól pótolja a hormonhiányt a női szervezetben, viszont nincsenek mellékhatásai, mint a hormonkészítményeknek. A japán és kínai nőknél gyakorlatilag nem tapasztalhatóak a klimaxos tünetek, mert ők naponta 80-100 g szója alapú élelmiszert fogyasztanak.
 2. Megelőzi a rákos betegségeket, mert elnyomja azokat az enzimeket, amelyek a daganatos sejtek osztódási sebességét szabályozzák, ezenkívül fékezi a vérerek növekedését a daganaton belül
 3. Erősíti a csontszövetet, fokozza a csonttermelést, megakadályozza a kalciumvesztést
 4. Fékezi az érfalon keletkező szklerotikus lerakódásokat, szabályozza a vér koleszterinszintjét, csökkenti a trombózis veszélyét
 5. Csökkenti a vércukor szintet
 6. Normalizálja a máj és vese működését
 7. Erős antioxidánsként működik
 8. Stimulálja sperma termelését, helyreállítja a prosztata és a herék sejt- és szövetszerkezetét és működését

Alkalmazás

Szedése a következő meridiánok maximális aktivitásakor javasolt: gyomor – 9-11 óra között, szív – 11-13 óra között vagy vese – 17-19 óra között, kapszulát lenyelni ½-1 pohár langyos vízzel. Nőgyógyászati problémáknál a legjobb hatás akkor érhető el, ha a ciklus első felében szedjük. Klimax esetén kéthetes időszakokban ajánlatos szedni egy éven keresztül, vagy folyamatosan.

Adagolás

 • 7-10 éves gyerekek (a nemi fejlődés lassulása lányoknál): 1 kapszula háromnaponta, 2-3 hónapon keresztül
 • 10-13 éves gyerekek (a nemi fejlődés lassulása lányoknál): 1 kapszula kétnaponta, 2-3 hónapon keresztül
 • 13-16 éves lányok: naponta 1 kapszula 2 héten keresztül, a havi ciklus első felében, 17-19 óra között, 3-6 hónapon keresztül
 • felnőttek: napi 2x1 kapszula, nők – két hét szedés, két hét szünet; férfiak – folyamatosan, 3 – 6 – 12 hónapon keresztül, a betegség súlyosságától függően.

 

Asztali nézet