MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Ligetszépe olaj

Termékkód:S10

Ár:8415 Ft

Pontérték:33

Kiszerelés:60 kapszula / doboz

Tulajdonságok

A ligetszépe egy fűfélékhez tartozó növény, amely Kína északkeleti részén nő. Az olajat a növény magvaiból, modern hidegsajtolásos módszerrel préselik ki.
A ligetszépeolaj zselatinkapszulában kapható érelmeszesedés-gátló, szívvédő hatású természetes alapú termék, amely szükséges a sejtmembránok felépítéséhez és a hormonális egyensúly biztosításához.
A ligetszépeolajnak, amely gazdag többszörösen telítetlen zsírsavakban, a fő összetevője a gamma-linolénsav. Ez egy pótolhatatlan többszörösen telítetlen zsírsav, amely az emberi szervezetben nem képződik, és az étellel kerül be. A kutatások bebizonyították, hogy a gamma-linolénsav részt vesz a prosztaglandinok termelésében (amelyek a női szervezet fontos fiziológiai szabályozói), valamint fontos szerepet játszanak a prosztaglandin alapú anyagcsere egyensúlyának kialakításában. A nőknél a fiziológiai menstruációs ciklus minden mellékhatás nélküli fenntartása érdekében meghatározott mennyiségű gamma-linolénsavat be kell vinni.  A gamma-linolénsav fontos összetevője a sejtfalnak. Ha kevés van belőle, felbomlik a vízháztartás egyensúlya, kiszáradáshoz, allergiához, sőt ekcémához vezethet.
A ligetszépeolaj nagymennyiségű alifás olajat tartalmaz, ezek csökkentik a vér lipidszintjét. A gamma-linolénsav visszatartja a zsírsejtek növekedését és elősegíti azok felbomlását, ez fogyáshoz vezet. Egyszóval, a gamma-linolénsav egy nutritív anyag, amely a szervezet egészségét tartja fenn, jótékony hatással van a nők menstruációs ciklusának felbomlása esetén, kozmetikai hatása is van, segít megszabadulni a felesleges súlytól. Ez a szer nagyszerű hatással van a középkorú nők egészségére.

Alkalmazása

Napi 3-6 kapszula evéskor

Megelőzési kúra

Egy csomag évente 2-3 alkalommal

 

 

Asztali nézet