MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Maca tabletta

Termékkód:S12

Ár:12495 Ft

Pontérték:49

Kiszerelés:60 tabletta / doboz

A „Maca nagyhatású kivonat” tabletta olyan természetes termék, amely a keresztvirágúak családjába tartozó Maca növényből készül. A Maca különleges körülmények között nő, többnyire 4000 méteres tengerszint feletti magasságban, a perui Andok-hegységben. A helyi lakosok a Macát már kb. 2000 éve alkalmazzák. Ez egy növényi alapú, veszélytelen és ökológiailag tiszta termék.

Tulajdonságok

  1. Megszünteti a fáradtságot. A történelmi feljegyzések szerint, az inkák nagy mennyiségű Macát fogyasztottak csata előtt, hogy növeljék erejüket, kitartásukat
  2. Tonizáló hatású. A modern kutatások szerint a Maca sok aminosavat, cinket, taurint és más természetes összetevőket tartalmaz. Tonizáló hatását tekintve a ginzengre hasonlít.
  3. Potencianövelő. Évezredeken keresztül a dél-amerikai indián törzsek fő tápanyagforrása volt, a helyi lakosok az Andok varázserejű ajándékának tekintették. A fiatalok akkoriban a termékenységük növelése céljából fogyasztották ezt a növényt.
  4. Helyreállítja az évek során lelassult anyagcserét, ezzel az energikussá, frissé válunk. A Maca alkalmazásával a szervezet aktív tápanyaghiányát pótolja, amelynek eredményeképpen szabályozza a hipotalamusz, a hipofízis, a mellékvesék, a nemi mirigyek kiválasztását, megszűnik az anyagcsere kiegyensúlyozatlansága, ami életkorra vagy stresszes szituációkra vezethető vissza. A Maca életerőt és hosszú fiatalságot biztosít.

Alkalmazás

Napi 3-6 tabletta

 

Asztali nézet