MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Masszírozó szőnyeg

Termékkód:D09

Ár:6630 Ft

Pontérték:26

Tulajdonságok

Az emberi szervezet különböző betegségei a megfelelő talp reflektív zónákban nyomon követhetők. Amikor rálépünk a Tiens masszázs-szőnyegre, naponta 10 percig járunk rajta, akkor a saját testsúlyunkat használjuk arra, hogy a reflektív zónákat masszírozza. Ha a lábunkat gyógyoldatban kiáztatjuk, majd erős masszázst végzünk, akkor kétszeres a hatása a szőnyeg alkalmazójára. Ezáltal a felhasználó energiacsatornáit gyorsan kitisztítja a reflektív zónákon keresztül, oly módon, hogy felerősíti a vérkeringést, eltávolítja a mérgeket, és a zavaros Csi-energiát, segít abban, hogy a felhasználója ellazuljon, energiával teljen meg, mind fizikailag, mind egészség tekintetében.

Hatások

Javítja a szervezet keringési funkcióit, a sejtek anyagcseréjét, a nyirokmirigyek kiválasztását, erősíti az immunrendszer védelmi funkcióját.
Növeli az idegi ellenállóképességet, hatékonyan blokkol más patológiai impulzusokat, amelyek az idegközpontot érik, beindítja a szervezet belső önszabályzó képességét, aktivizálja az összes szerv és a szövetek funkcióit, terápiás hatással rendelkezik azáltal, hogy megszabadít a betegségektől, erősíti a szervezetet.

 

Asztali nézet