MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Pótlás csoport

A Tiens cég exkluzív terméke: a kalcium.

Miért exkluzív? A Tiens cég biokalciuma a világon az egyetlen olyan termék, amely kitölti a modern gyógyszerészet ismeretlen foltjait. A Kínai Tudományos Akadémia találta fel a hatékony kalcium előállításának legjobb módszerét. Ennek megfelelően a kalcium természetes alapanyagból készül – a friss marhacsontból –, és a különleges eljárásnak köszönhetően a csont minden értékes ásványi anyagát feldolgozható, stabilizált ion formában tartalmazza. Az élelmiszereink kalciumtartalma nem stabilizált, nagy részben kalcium-foszfáttá változik, és salakként kiürül a szervezetből. Nem elég fogyasztani a kalciumot, azt fel is kell dolgozni. A Tiens biokalciuma stabilizált ion formában van, emiatt 95-98 százaléka könnyen felszívódik.
Az emberi szervezet napi ionizált kalciumszükséglete 800-2600 mg. A kalcium anyagcseréje a vérben beállítódik, ami helyreállítja a pajzsmirigy, a máj és a vese működését, így az egészséget. A kalcium hiánya legalább 150 betegség kialakulásának körülményeit teremti meg.

Biokalcium
A szilíciumnak, lecitinnek és foszfátoknak köszönhetően ez a kalcium kitűnő építőanyagot képez a szervezet összes szövetének, 11 vitamint és 17 mikroelemet tartalmaz

Termékkód:A01

Vércukorszint-csökkentő biokalcium
Beállítja a cukorszintet, csökkenti a cukorbetegség mellékhatásait, hasznos a hormonzavar, prosztatagondok kezelésében.

Termékkód:A02

Kalcium gyermekeknek
Ideális építőanyag a növésben lévő szervezetnek. Taurint tartalmaz, egy olyan aminosavat, amely nem szerepel a fehérjék összetételében, ehelyett a sejtfalak működését vezérli: a magnéziumot és a káliumot a sejten belül tartja, a nátriumfelesleget pedig kívül. Úgy működik, mint a vízhajtó, csak nincs káros hatása.

Termékkód:A03

Agytevékenységet serkentő kalcium
Javítja az agy tápanyag ellátását, javítja a felfogóképességet, emlékezőképességet, segít vizsgaidőszakban, depresszió, Alzheimer-kór esetén.

Termékkód:A04

Gai-Bao kalcium
Eltávolítja a vesehomokot, segít csonttörésnél, terhességnél, gyors kalciumpótló.

Termékkód:B05

Kalcium rágótabletta
Barack- és eperízben készül. Pótolja a kalciumhiányt, hatékony a fogszuvasodás, fogágygyulladás, angolkór esetén.

Termékkód:B20

Szuperkalcium
Szuperkalcium tejpor

Termékkód:W09

Biocink
Gyakorlatilag minden funkcióban részt vesz katalizátorként. Részt vesz a hormonok termelésében, a központi idegrendszer működésében, serkenti 200 enzim működését, javítja a látást, erősíti az immunrendszert és a gyereknemzési képességet, a bőr védelmezője, bontja az alkoholt

Termékkód:A11

Magnézium ivóampulla
Az anyagcsere problémamentes folyamatához nélkülözhetetlen a magnézium, amely segítségére több mint 300 enzim van ráutalva. Szükségünk van a magnéziumra többek között az energianyeréshez, a sejtek növekedéséhez, csontképződéshez, proteinszintézishez.

Termékkód:A46

Spirulina
Teljes tápértékű koncentrált táplálék, fehérjékben, vitaminokban és mikroelemekben gazdag. Ez a szupertáplálék pusztán vízből és napfényből, igen lúgos és nagyon tiszta vízben él.

Termékkód:A13

Asztali nézet