MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Tisztítás csoport

Ahhoz, hogy megszabaduljunk a betegségektől, vagy megelőzzük azokat, legelőször meg kell tisztítani a szervezetünket az összes mérgező salaktól, székletkövektől és más ártalmas lerakódásoktól.

A tisztítást mindig a bélrendszerrel kezdjük, utána tisztíthatjuk a többi szervet. Nem szabad tisztítást végezni, ha akut betegség áll fenn (magas láz, nőgyógyászati problémák). Feltétlenül be kell tartani a vízdiétát (naponta 2-4 liter tiszta vizet vagy szénsavmentes ásványvizet kell meginni).

Az ősi kínai orvostudomány szerint a bélrendszer tisztítását a vastagbél meridián legaktívabb időszakában kell végezni, vagyis reggel 5-7 óra között, vagy a hármas melegítő maximális aktivitásakor, 21-23 óra között. A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha ezt a programot a fogyó hold időszakára tervezzük.

Antilipid tea
Az Antilipid tea tisztítja a szív- és érrendszert, erősíti az immunrendszert, energiát ad, csökkenti a lázat. Megalkotásához a magas szintű technológiát ősi kínai receptekkel kombinálták. Alapjául hatféle zöld tea szolgál, amelyre frakciós porzás segítségével ötlevelű kinosztemma port visznek fel.

Termékkód:A05

Fogyasztó tea
A Fogyasztó tea (Slimming tea) csökkenti a testsúlyt, normalizálja a koleszterinszintet és az anyagcserét, eltávolítja a salakokat, csökkenti a vérnyomást.

Termékkód:A17

Chitosan
Chitosan lassítja az öregedést, erősíti az immunrendszert, tisztítja a nyirokrendszert, elősegíti a súlycsökkentést, normalizálja a koleszterin szintet és az anyagcserét, javítja a hajszálerek keringését.

Termékkód:A12

Dupla cellulóz
Egy tökéletes tisztítószer, az oldhatatlan cellulóz a bélben fejti ki tisztító hatását, az oldható cellulóz pedig az erekben. Tisztítja a bélrendszert, megtisztítja a vért a koleszterintől, megszünteti a diszbakteriózist, normalizálja az anyagcserét, antioxidáns. Részt vesz az ösztrogének mennyiségi szabályozásában, ennek köszönhetően hasznos a tejmirigyrák, a mióma és az endometriózis megelőzésében.

Termékkód:B04

Digest
Elősegíti a bélrendszer sérüléseinek a gyógyítását, normalizálja a bélflórát, megszünteti a túlzott gázképződést, normalizálja az epehólyag, a máj és a hasnyálmirigy működését.

Termékkód:S01

Vegetal Triestop classic
Tabletta formájú fogyasztó készítmény, normalizálja az anyagcserét, minden szinten (sejtszinten is) megtisztítja a szervezetet. Eltávolítja a víz-, nyálka és a sófelesleget, harmonizálja a szervek működését. Az inulin révén, amely cukorbetegség esetén nagyon jó, normalizálja a pajzsmirigy működését.

Termékkód:S04

Vegetal Triestop instant
Por alakú fogyasztó készítmény, normalizálja az anyagcserét, minden szinten (sejtszinten is) megtisztítja a szervezetet. Eltávolítja a víz-, nyálka és a sófelesleget, harmonizálja a szervek működését. Az inulin révén, amely cukorbetegség esetén nagyon jó, normalizálja a pajzsmirigy működését. Hatékony kiegészítője a tablettás növényi esszenciának.

Termékkód:S05

Hi-fiber
Finom narancsízű, magas rosttartalmú italpor. Fogyókúrázóknak ideális reggeli vagy vacsora. Finoman tisztítja a beleket, ellenőrzés alatt tartja a bélflórát, ami létfontosságú a helyes testsúly megtartásában.

Termékkód:H04

Asztali nézet