MENÜ
Minden, ami egészség!
Független TIENS Tanácsadó Honlapja!
Az Árlistában feltüntetett árat kell nézni!

Vadhangyapor kapszula (Mai por)

Termékkód:W01

Ár:12750 Ft

Pontérték:50

Kiszerelés:150 kapszula/doboz

A csajbajszani vadhangyákból készült por egy olyan természetes alapú szer, amelynek a gyártásánál a csajbajszani fekete vadhangyák kivonata a fő alkotóelem.

Tulajdonságok:

  • Fehérjék, vitaminok, nyomelemek, aminosavak forrása. A vadhangyapor tartalmú kapszulák anyaga régóta ismeretes Kínában, még a Han-dinasztia idejéről, a hangyákat szétmorzsolták és ezzel gyógyították a végtagok gyengeségét, és a fáradtság ellen ezzel védekeztek
  • A Vadhangyapor szabályozza a belső elválasztást, javítja az anyagcserét, stimulálja a Langerhans-féle béta-nyúlványok sejtjeinek működését, az inzulin aktivitását, és visszatartja az inzulin antitestek kialakulását.
  • Kettős immunrendszer-regeneráló képességgel rendelkezik. Egyrészről, aktivizálja az inert T-szupresszorokat (Ts), amelyek fékezik a szervezetre ártalmas antitestek kifejlődését. Másrészt hatékonyan szünteti meg a szabad gyököket, megtartva a sejtek zsírrétegét, egyúttal javít a sejtmembrán vezetőképességén.
  • Elősegíti a vér megújulási folyamatát, ezáltal a vérszegénységben szenvedők állapotán javít.
  • Jelenleg sokaknak az a véleménye, hogy a reuma és a reumatikus csontritkulás olyan betegség, amely a szervezet immunológiai funkcióinak felbomlása eredményeképpen jön létre. A klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy a vadhangya kivonatokból készült szerek képesek stabilizálni a szervezet immunológiai képességeit.
Némely szakember a reumatikus betegségek kialakulását összefüggésbe hozza azzal, hogy a páciensek vérsavójában kevés a cink. A klinikai kutatások bebizonyították, hogy a csajbajszani vadhangyákból készült por a legjobb szer a szervezet cinkelégtelenségének a pótlására.

Alkalmazás:

Naponta, reggel-este 5-5 kapszulányi vadhangya port bevenni. (Általában 1-2 gyógykúrán át kell esni, a hatás 7 nap múlva lesz érzékelhető. A teljes kúra lefolytatásához 2 doboz kapszula szükséges).

 

Asztali nézet